Tidsbokning

Som blivande brud är du välkommen på en kostnadsfri konsultation och provning i vår butik. Under cirka 1,5 - 2 h får du möjlighet att prova ut olika modeller avskilt i butiken, där vi hjälper dig att hitta en klänning utifrån dina preferenser. Tidsbokning rekommenderas framför ett spontant besök i butiken för att vi ska kunna ge bästa möjliga service och ägna 100 % fokus åt dig som kund.

För att boka en tid hos oss ring eller sms:a 076 - 28 26 566 alternativt fyll i bokningsformuläret nedan.  


Att tänka på inför provningen


Nedan finner du några av våra bästa tips inför ditt besök hos oss för att göra
ditt klänningssökande så stressfritt och roligt som möjligt. 

Var ute i god tid
En av brudens absolut viktigaste förberedelser är att välja ut rätt bröllopsklänning, men att hitta den där brudklänningen man alltid har drömt om är något som kan vara tidskrävande och svårt.
Vi har ibland inte önskad klänning i butik och leveranstiderna kan skilja sig åt beroende på leverantör, från några fåtal veckor och upp till 4 månader. Vår rekommendation är därför att vara ute i god tid för att klänningen ska hinna fram med god marginal och för att hinna göra eventuella nödvändiga sömnadsändringar i längd, kring byst, m.m.  

Budget
Bestäm din ungefärliga budget för klänningen innan ditt besök hos oss för att underlätta sökandet. 

Sällskap
Om du väljer att ta med dig sällskap - begränsa det gärna till ett eller ett fåtal personer som du känner dig bekväm med och litar på. Viktigt att de respekterar att det är dina önskemål som ska styra valet av klänning. För stort sällskap kan leda till många skilda åsikter vilket kan stjälpa mer än att hjälpa. 

Var öppen för olika modeller

Många har en klar vision bild över hur drömklänningen ser ut, vilket kan skilja sig åt från hur den känns och ser ut i praktiken. Vårt tips är våga prova andra modeller, även fast de kanske inte är exakt vad du har tänkt dig från början. Efter många års erfarenhet i branschen har vi ett gott öga för vad som kan tänkas passa och hjälper dig gärna med att plocka fram andra modeller som kan göra dig glatt överraskad!


Övrigt
Medtag gärna en bra BH, gärna hudfärgad/beige.
Förbered gärna inspirationsbilder som visar dina tankar kring klänningsmodell eller stil på klänning som du söker.